Carrefour breidt uit in Polen

Er zijn recentelijk verschillende Carrefour franchises binnen de Carrefour Express tak geopend in Polen. Onafhankelijke retailers hebben vestigingen geopend in Zakliczyn, Krapkowice en Krakow nadat eerder werd aangekondigd dat Carrefour met 400 franchises wilde uitbreiden in Polen.

De naam van 's werelds op een na grootste retailer trekt veel klanten. Er wordt geen starterstarief gevraagd om deel uit te maken van de groep en de franchises hebben de Carrefour producten in hun schappen staan. 'Ons franchise netwerk groeit snel,' zo concludeert Francois Vincent, verantwoordelijk voor de franchises en lid van de Raad van Bestuur van Carrefour Polen.

Carrefour en de Polish Agency for Enterprise Development hebben een aantal bijeenkomsten gepland voor diegene die geïnteresseerd zijn in het openen van een franchise, waaronder een op 7 november in Krakow.

Source: esmmagazine.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.