Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Jan van der Mey: "Kasgroenten 14 dagen oud en super van kwaliteit"

Peakfresh voert proef uit met Spaanse kasgroentenleverancier

Tholen - Jan van der Mey verkoopt de Peakfresh-verpakkingen exclusief op de Europese en Afrikaanse markt. Peakfresh is een gepatenteerde techniek om AGF-producten langer te bewaren. Door middel van de toevoeging van mineralen aan de plastic verpakking wordt de houdbaarheid minstens verdubbeld. Onlangs is Peakfresh een proef gestart met een Spaanse kasgroentenleverancier.



"Peakfresh biedt niet alleen de mogelijkheid om producten lang te bewaren, maar ook zonder flowpack te vervoeren naar verre bestemmingen. Natuurlijk komen de producten claimvrij aan. Zo hebben we een proef gedaan met Spaanse kasgroenten en die is erg goed uitgepakt. De producten, die je hier op de foto's ziet, zijn al veertien dagen oud, maar zijn nog super van kwaliteit", vertelt Jan. "Deze proef is uitgevoerd met een verpakking in de kist, maar we bieden ook Peakfresh-palletcovers aan, die net zo goed werken.



Tijdens de Fruit Attraction, die van 24 tot en met 26 oktober wordt gehouden in Madrid, presenteert Peakfresh haar technieken aan het grote publiek. Het bedrijf deelt een stand in Holland-paviljoen met vollegrondsgroentebedrijf Freeland uit Emmen (Hal 1, Stand 1Bo4).

Voor meer informatie:
Jan van der Mey
Peakfresh
Mobile +31-653335995
jan@peakfresh.com