Websuper Picnic opent nieuw distributiecentrum in Rotterdam

Online supermarkt Picnic gaat vanaf 17 oktober de regio Rijnmond beleveren vanuit een nieuw distributiecentrum, gelegen op het bedrijventerrein Rotterdam-Albrandswaard. Na Nijkerk, Utrecht, Diemen en Eindhoven is dit de vijfde locatie van waaruit de hubs in de verschillende plaatsen waar de websuper actief is worden beleverd.Met 14.000 vierkante meter is de locatie in Rotterdam na Eindhoven het grootste distributiecentrum van de online supermarkt. "Om zo effici├źnt mogelijk te kunnen bezorgen is voor de plaatsen in de regio Rijnmond belevering vanuit Rotterdam-Albrandswaard ideaal", aldus medeoprichter van Picnic Michiel Muller. De nieuwe locatie aan de Willem Barentszstraat 11 wordt momenteel verbouwd. Zo wordt onder meer een hypermoderne koel-vriescombinatie ge├»nstalleerd. Vanaf medio oktober is het distributiecentrum volledig operationeel.
 
In het distributiecentrum worden zowel gekoelde als houdbare producten voor de klanten verzameld. Om ervoor te zorgen dat de logistiek ook op de Rotterdamse locatie zo optimaal mogelijk verloopt, is de websuper op zoek naar 300 tot 500 nieuwe krachten, die onder meer de bestellingen van klanten verzamelen en deze klaarmaken voor verzending naar de hubs. Picnic is deze medewerkers momenteel aan het werven.
 
Landelijke uitrol
De online supermarkt is inmiddels actief op 59 locaties en zet de landelijke uitrol voort. Naast regio Rijnmond bezorgt Picnic onder meer boodschappen in de provincies Utrecht, Noord-Holland en Noord-Brabant. Onlangs werd aangekondigd dat de websuper in Amsterdam-West gaat bezorgen en even daarvoor werd bekendgemaakt dat ook de Limburgers binnenkort hun boodschappen via de Picnic-app kunnen gaan bestellen.
 
 
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven