Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Goed jaar voor Pakistaanse mandarijnen

Mandarijnen uit Pakistan doen het naar verluidt goed dit seizoen. De weersomstandigheden waren uitstekend waardoor er fruit van hoge kwaliteit is geoogst. 

Abdul Malik van Union Fruit spreekt van een 'uitzonderlijk goed seizoen'. "We kunnen zowel de binnenlandse als exportmarkt een betere kwaliteit leveren dan vorig jaar. Eén van de problemen waar we wel mee te maken hadden, was de smog, die het transport vanaf onze bedrijven in het noorden van het land bemoeilijkte. Met de verkiezingen voor de deur hopen we we dat de politiek geen gevolgen voor onze handel zal hebben. We werken nauw samen met andere exporteurs en telers om er zeker van te zijn dat we de politiek kunnen omzeilen." 


 
Meestal komt de concurrentie op de mandarijnenmarkt van buurlanden. "Onze grootste concurrenten zijn Egypte, China en Aziatische landen. Op de Europese markt concurreren we met Marokko, Turkije en Spanje. De felle concurrentie binnen de regio neemt wat af in de maanden januari, februari en maart, wanneer de vraag sterk is vanwege de Chinese en Perzische Nieuwjaarsvieringen, die volgend jaar respectievelijk in februari en maart vallen.


 
Union Fruit is al jarenlang actief als exporteur van vers fruit. Dit jaar viert het bedrijf dat het al 30 jaar fruit exporteert. "Momenteel is ons fruit op 16 bestemmingen wereldwijd verkrijgbaar, waaronder het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Arabische Emiraten, Indonesië, Singapore, Qatar, Rusland, Canada, de Filipijnen, etc. We willen ons klantenbestand graag uitbreiden op grote markten zoals China en Afrika," laat Malik tot slot weten. 

Voor meer informatie:
Abdul Malik
Union Fruit
Tel: +92 21 35891509; 35891067
Fax: +92 21 35206886
Mobile +92 333 2141796


Publicatiedatum: