Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

CropVision nu ook voor fruittelers

AgroVision heeft haar teeltregistratiepakket uitgebreid met functionaliteiten, die het pakket geschikt maken voor fruittelers. Marco Schreuders, businessunitmanager fruitteelt: "We merken steeds vaker dat ook fruittelers ons teeltregistratiepakket CropVision gebruiken. We hebben daarom het pakket uitgebreid met functionaliteiten, die interessant zijn voor de fruitteler. CropVision registreert nu bijvoorbeeld ook voor fruit de gewasbescherminglijst en of de teler voldoet aan de wettelijke eisen. Het programma geeft daarbij ook een attentie op de eerste oogstmogelijkheid na toepassing. Maar er is meer, denk aan het kunnen toevoegen van mutanten van een ras bij percelen, iets waar appeltelers naar uit keken. CropVision biedt de fruitteler ook de mogelijkheid om zijn teeltadviseur inzicht te geven in de teeltregistraties. Dit biedt de adviseur onderweg veel meer mogelijkheden om gericht met een klantperceel bezig te zijn. Dit wordt al gebruikt door adviseurs van Alliance en Delphy. De teler kan dan zelfs op zijn mobiel de door de adviseur verstrekte adviezen inzien en overnemen als teeltregistratie."

CropVision
In CropVision legt de teler snel en eenvoudig zijn teeltregistratie vast. Online of op zijn mobiel. Volledig online en alles centraal op één plek. CropVision adviseert daarbij of de gewasbeschermingregistratie voldoet aan de wettelijke eisen. Daarmee voldoet de teler wat betreft de teeltregistratie automatisch aan alle wettelijke eisen en certificeringen: GlobalGAP, Voedselveiligheid en GewasbeschermingsMonitor. In CropVision kunnen percelen worden ingetekend. Het programma bevat een app waarin de teeltregistratie gedaan kan worden en de adviezen van adviseurs direct in te zien en over te nemen zijn als teeltregistratie.

Voor meer informatie:
AgroVision 
Linda Damen 
Keulenstraat 15
7400 AT Deventer
T: 0570-664111
info@agrovision.nl
www.agrovision.nl
Publicatiedatum: