Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Fruitpartners Blom is partner

Eerste Nationale Kersenparty in Tiel

Vandaag wordt De Nationale Kersenparty georganiseerd in de St. Maartenskerk in Tiel. De Nationale Kersenparty presenteert een exclusief, zakelijk netwerkevenement met een inspirerend programma, omlijst met een preuvenement van smaakvolle streekproducten. Dit jaarlijkse evenement zonder winstoogmerk biedt een platform om de verbinding op te zoeken met het regionale, provinciale en nationale netwerk. Op deze manier worden de regionale ambities, ontwikkelingen en innovaties van Fruitdelta Rivierenland gedeeld. Fruitpartners Blom is een warm voorstander van het Betuws streekproduct en is partner van deze eerste editie.



Het preuvenement tijdens deze Nationale Kersenparty wordt aangeboden door regionale restaurants en streekproducenten. Fruitpartners Blom is uiteraard ook aanwezig met echte Betuwse kersen. "Wij sorteren het fruit met de grootste zorg. Hierbij worden alle producten afzonderlijk behandeld, waardoor een hoge kwaliteit gegarandeerd wordt, aldus Aart Blom. Ook zal de nieuwe kersenverpakking gepresenteerd worden. Op deze bijzondere verpakking staat een afbeelding van Flipje, het sympathieke fruitbaasje uit de Betuwe. Terug van weg geweest, in een nieuw 'jasje'.

Voor meer informatie over de Betuwse kersen, kersenrecepten en leuke weetjes, kijk op de website www.betuwekers.nl

Publicatiedatum: