Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Versmarkt Beej Benders wordt partnerbedrijf HAS Hogeschool

Geen A-merken, maar je vindt er toch alles wat je nodig hebt. Versmarkt Beej Benders in Venlo verkoopt streekproducten en nieuwe concepten in een smaakvolle omgeving van shop-in-shops. Hun keten is kort: zo komen bijvoorbeeld de aardbeien uit Venlo en krijgen de producenten een eerlijke prijs. Allemaal redenen waarom HAS Hogeschool, locatie Venlo hen graag tot partnerbedrijf rekent. Dit partnerschap is ook nog bijzonder: het is het 80e partnerbedrijf dat nu met de HAS in Venlo samenwerkt.


De groentenafdeling bij Beej Benders


Co-creatie en living lab voor nieuwe concepten
HAS Hogeschool kijkt uit naar de samenwerking met Beej Benders. "Beej Benders fungeert straks als living lab en co-creatie voor foodconcepten van studenten", legt vestigingsdirecteur Frans van Leijden uit. "Studenten krijgen de mogelijkheid om er nieuwe foodconcepten te ontwikkelen en te testen en er consumentenonderzoek uit te voeren. Beej Benders sluit goed aan bij onze opleiding Food Innovation. Deze opleiding wordt zowel op onze locatie in Den Bosch als in Venlo aangeboden en in Venlo richten we ons vooral op freshfood-concepten. Beej Benders is hiervoor de perfecte proeftuin."

Versmarkt, eetplein en restaurant
Beej Benders is opgezet door Plus-ondernemer Geert Benders. De winkel zit in het centrum van Venlo en is sinds november 2016 open. De belevingswinkel bestaat uit verschillende onderdelen: een versmarkt, eetplein en restaurant. Beej Benders koopt zoveel mogelijk direct in bij de boer, teler of producent en maakt verder zoveel mogelijk zelf. Je kunt er koffiedrinken, sushi of pizza eten of lekkere dagverse maaltijd afhalen.
Voor meer informatie over Beej Benders: www.beejbenders.nl
Publicatiedatum: