Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste paal voor uitbreiding bedrijfspand Oskam in Neerijnen

Kees Oskam heeft maandag 29 mei de eerste paal geslagen voor de uitbreiding van het bestaande bedrijfspand op sublocatie Neerijnen met ca. 3500 extra vierkante meters. Dit nieuwe gedeelte zal plaats gaan bieden aan een tweetal moderne sorteerlijnen en een aantal verpakkingsmachines.



"Het totstandkomings-proces heeft duidelijk moeite gekost en er moest zelfs een overstap gemaakt worden qua huisbankier om de financiering van het project rond te kunnen krijgen, maar uiteindelijk heeft ABN-AMRO zich bereid getoond om samen met Oskam richting 2040 te gaan", vertelt Kees. Hij kiest nadrukkelijk voor een toekomst zonder subsidies en blijft uitgaan van eigen kracht en kunde. "Dat is weliswaar een harde strijd maar wel de meest rechtvaardige. Ik verwacht met deze toekomstgerichte investeringen een behoorlijke efficiencyslag te slaan en onze klanten op de juiste wijze te kunnen blijven bedienen."

Huisaannemer Peelen&van Selm uit Vleuten heeft de regie wederom in handen en zal een zeer degelijk gebouw neer gaan zetten wat ook recht doet aan de agrarische omgeving. Bij het ontwerp is rekening gehouden met o.a tijdelijke ondergrondse vuilwateropslag afkomstig van de sorteerlijnen. Oplevering zal mogelijk half december 2017 plaatsvinden, afhankelijk van diverse externe factoren.

Voor meer informatie:
Kees Oskam
Jan Oskam
06-53371003
kees@janoskam.nl
www.janoskam.nl
Publicatiedatum: