"Ook in horeca is 100% bio makkelijk haalbaar"
Hij heeft het idee dat veel horecabedrijven vaak nog niet goed weten waar ze biologische producten vandaan kunnen halen. 't Eetatelier werkt met verschillende leveranciers, waaronder Udea, De Nieuwe Band, Het Blauwe Huis en Biodivers. "En onze biologische paddenstoelen komen van Middelwaard, bij ons om de hoek. De eieren komen ook uit de buurt, bij Lankerenhof vandaan."
Joël vertelt dat ze al bijna 10 jaar volgens deze formule werken met 100% biologische producten. "Hiermee zijn we begonnen omdat we een vegetarisch restaurant als dit misten. We koken seizoensgebonden en zoeken hierbij wel naar speciale gerechten, zodat we iets anders neer kunnen zetten dan de mensen thuis gewend zijn. Ook hebben we een voorkeur voor Nederlandse producten. We vinden het letterlijk te ver gaan om biologische producten uit bijvoorbeeld Peru bestellen. En wat we niet kunnen inkopen, kweken we zelf. Ik heb een serre aan huis en een tuintje waar kruiden en specerijen groeien. Zo kweken we zelf fenegriek, Thaise basilicum en Borage. En wat bijzondere groenten, zoals lange dunne aubergines, physalis en tomatillo's."
Voor meer informatie:
Joël Fransen Daalmeijer
't Eetatelier
Nieuwstad 66
6811 BM Arnhem
06 20793964
info@eetatelier.nl
www.eetatelier.nl