De kracht van online ondernemen

Voor jou als ondernemer is het belangrijker dan ooit om de juiste mix te vinden in online en offline communicatie met de klant. Een ingewikkeld vraagstuk, want wie zijn jouw klanten eigenlijk en wat zijn hun wensen op dat gebied? Om je hierbij te ondersteunen, worden er 3 workshops rondom het thema Online Ondernemen georganiseerd.

Een professionele trainer van 'IkOnderneem' neemt jou op interactieve wijze mee in verschillende digitale onderwerpen. De eerste workshop Website & content is bij het verschijnen van dit Magazine al geweest, maar om een goede indruk te krijgen van deze workshops, is een live-stream op Facebook te bekijken met een samenvatting van deze workshop. Kijk hiervoor op Facebook/agfdetailhandel.

Website & Content
Bij de eerste workshop Website & Content luidde de hoofdvraag: 'Waar moet een goede website aan voldoen?' Wanneer u vindbaar wilt zijn met uw website is het belangrijk om te weten wat je met jouw website wilt bereiken. Het belangrijkste is om ernaar te kijken alsof jij jouw eigen klant bent. Waar zoekt hij op? Wat typt hij in op Google? Inzicht in jouw klant helpt je om SEO, SEA en SEM in te zetten voor uw online vindbaarheid. Maar wat betekent SEO, SEA en SEM eigenlijk? Uiteraard kwamen er voorbeelden van goede en minder goede websites aan de orde.
Een deel van deze workshop stond in het teken van de (gratis) mogelijkheden van Google. Wat kan deze grootste zoekmachine ter wereld voor jou betekenen? De vindbaarheid op Google is namelijk te beïnvloeden: geef jij aandacht aan Google, dan geeft Google jou aandacht terug.

Komende workshops
Er worden komend jaar nog twee workshops georganiseerd waarbij ADN leden ook van harte zijn uitgenodigd:
dinsdag 21 maart 2017 - onderwerp: Webshops
woensdag 14 juni 2017 - onderwerp: Social media

Tijd & locatie
De workshops starten om 15.30 uur en eindigen rond 18.30 uur. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd. Kosten bedragen € 125,- per persoon per workshop.

Aanmelden kan via www.nbov.nl/onlineondernemen.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven