Fresh Del Monte benoemt nieuwe COO

Fresh Del Monte heeft op 3 november Youssef Zakharia benoemd als opvolger van Hani El-Naffy als Chief Operating Officer van het bedrijf. El-Naffy is aangesteld als consultant van het bedrijf. Die aanstelling duurt tot 28 februari 2017.

Daarnaast blijft El-Naffy ook aan als lid van de Board of Directors. Als COO heeft Zakharia de verantwoordelijkheid voor de wereldwijde operationele eenheden van het bedrijf. Hij rapporteert direct aan CEO Mohammad Abu-Ghazaleh

Zakharia heeft 16 jaar ervaring in het management van de multinational. Zijn laatste functie was Executive Vice President en Company's Vice President voor Europa en Afrika. Daarvoor heeft hij verschillende aanstellingen gehad.

"Youssef heeft een indrukwekkende staat van dienst op strategisch en operationeel gebied, vooral in de laatste jaren als een gewaardeerd lid van het managementteam," aldus Mohammad Abu-Ghazaleh, CEO. "Hij heeft zich bewezen als succesvol en betrouwbaar leider binnen onze organisatie. Hij heeft wereldwijd ervaring, vooral in Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Dat maakt hem de ideale persoon voor deze positie. Ik ben erg tevreden met zijn aanstelling voor deze cruciale positie als we ons blijven inzetten om onze duurzame groei te realiseren.

Meer informatie:
Christine Cannella
Fresh Del Monte Produce Inc.
Tel: 305-520-8433


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven