Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Marijn Kruidenier: "Specialisatie in import Egypte en Zuid-Amerika"

Fruta Royal van start in Barendrecht

Tholen - Deze zomer is Marijn Kruidenier van start gegaan met gegaan met Fruta Royal. "Ik wil me gaan onderscheiden met handel uit Egypte en Midden-Amerika, waarbij ik rechtstreeks samenwerk met de bron", vertelt de importeur. Fruta Royal is gevestigd in het hart van de Hollandse AGF-handel in Barendrecht.


Griekse druiven gelost

Gisteren arriveerde de eerste handel bij Fruta Royal, die bestond uit Griekse Thompson seedless-druiven uit de regio Peloponnesos. Vanaf half september heeft Fruta Royal ook crimson seedless uit het Noorden van Griekenland beschikbaar. De eerste Egyptische zoete aardappelen en granaatappelen komen over 1,5 tot 2 weken binnen en op een later tijdstip zullen ook Mexicaanse bananen en limes bij het nieuwe importbedrijf arriveren."



"Vanuit Egypte zullen we het totale pakket gaan sourcen. We starten met granaatappelen en zoete aardappelen en vullen het pakket in het seizoen aan met onder meer citrus, druiven en aardbeien", besluit Marijn.

Voor meer informatie:
Marijn Kruidenier
Fruta Royal
Tel. +31 6 2211 4499
mk@frutaroyal.nl
www.frutaroyal.nl