Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuwe online (vers)aanbieder van boodschappen

Rechtstreeks van het land via online marktplein ZTRDG

ZTRDG heeft begin mei zijn online 'marktplein' opengesteld, waarin dagverse producten, waaronder verse groenten, worden aangeboden.

 Uitsluitend online.
Martin Bongers, die met zijn bedrijf Iceberg Webshop Hands is betrokken bij het initiatief, is overtuigd van de meerwaarde van de nieuwkomer op de boodschappenmarkt: "Geen abonnement, geen boxen voor meerdere dagen en geen sla uit een distributiecentrum. Vandaag besteld, morgen geplukt, overmorgen bij jou op tafel. En bestellen kun je elke dag. Hoe vers wil je het hebben?"

Zeventig lokale producenten
Een nieuw loot aan de stam is het virtuele marktplein voor producten van kleine makers. Te bestellen zijn zo'n 450 dagverse producten van zeventig producenten, waaronder telers. Bij de producten worden wisselende recepten mee bezorgd.

Direct van het land
Afnemers kunnen op afstand zelf hun boodschappentas samenstellen. "Dit lijkt in supermarktbegrippen de normaalste zaak van de wereld, maar is met producten die direct van het land komen een enorm logistieke uitdaging", aldus de initiatiefnemers. "De tassen worden dan ook dagelijks met de hand ingepakt en vervoerd door een select gezelschap van lokale logistieke partners."

Bezorging
De minimale orderwaarde op www.ztrdg.nl is 30 euro. Op orders tot 60 euro rekent de versverkoper 2,95 euro bezorgkosten. Daarboven is de aflevering gratis.

Bron: Twinkle
Publicatiedatum: