Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Importfruit van topkwaliteit introduceren op Indiase markt"

Capespan neemt 35% aandeel in Indiase fruitimporteur Yupaa

Capespan heeft een aandeel van 35% verworven Yupaa, een van de grootste fruitimporteurs en distributeurs uit India. Directeur Johan Dique van Capespan gelooft dat de investering in Yupaa een strategische basis vormt voor toekomstige groei en nieuwe relaties met klanten op de snelgroeiende Indiase markt.

"Deze investering past in onze wereldwijde strategie om via strategische partnerships uit te breiden in landen die sterke groeimogelijkheden bieden. De kennis en ervaring van Yupaa op de lokale fruitmarkt en haar distributienetwerk zijn daarbij cruciaal", vertelt Johan Dique. India telt momenteel 1,2 miljard mensen.

Voorzitter Ambrish Karvat van Yupaa is enthousiast dat de langdurige relatie met Capespan nu is geformaliseerd. "Met de gerenommeerde wereldwijde fruitinkoop en haar bekende merken, zijn we in staat om grote volumes fruit van topkwaliteit te introduceren op de Indiase markt."

De nadruk zal liggen op het importfruit, maar ook wordt gekeken wat er mogelijk is op het gebied van lokaal fruit. Yupaa verkoopt en distribueert versproducten door het hele land in meer dan 32 steden en aan groothandelaren en dealers in alle 29 staten.

Voor meer informatie:
Tonie Fuchs
Capespan Group Limited
Tel: +27 21 912 1700

Ambrish Karvat
Yupaa Group of Companies
Tel: +91-22-23684895
Publicatiedatum: