Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
te zien op Fruit Logistica

Drie nieuwe aardappelconcepten van Quik’s

Vorig jaar heeft Quik's Quality Potatoes tijdens de Fruit Logistica haar nieuwe naam en huisstijl gelanceerd. Ook dit jaar komt Quik's op de Fruit Logistica weer met nieuws.

Grill/BBQ/Oven concept
Quik's Potato Products lanceert in het retail-assortiment een nieuwe verpakkingslijn met gemarineerde of samengestelde aardappelspecialiteiten die geschikt zijn voor barbecue en ovenbereiding. Deze producten zijn vrij van niet-natuurlijke grondstoffen. Voor maximaal gebruiksgemak worden deze producten in een aluminium schaal gepresenteerd. Het assortiment bestaat uit producten voor het zomer- en het winterseizoen en is leverbaar vanaf begin april 2016. De producten uit deze range hebben een T.H.T. van minimaal 28 dagen.




Van Quickly naar Quiks Fresh

De vertrouwde Quickly-producten voor foodservice zijn in een nieuw jasje gestoken en gaan verder onder het label Quik's Fresh. De bestaande assortiment 'Precooked potatoes' en 'Prefried frites' is uitgebreid met het concept Ready cooked potatoes en een nieuwe frites-variant, RustiQue frites. De producten uit deze Ready cooked-lijn zijn 100% gaar en o. a. geschikt voor koude toepassingen zoals salades. Daarnaast is er een assortiment Potato Specialties samengesteld met verassende aardappel lekkernijen. Hierdoor is een compleet koelvers aardappelassortiment ontstaan dat nog meer voorziet in de wensen van gebruikers binnen foodservice.
Kijk ook op http://www.quiks-potatoproducts.nl/nl/marktsegment/foodservice



Slim concept Quiks 'Aardappelen op Tafel'
Ook Quik's Verse aardappelen heeft in de afgelopen maanden verder gewerkt aan het aardappelconcept 'Aardappelen op Tafel'. Naast de bestaande private label verpakkingen, heeft Quiks gekozen voor een uniforme verpakking met speciale, verwisselbare etiketten. Door de combinatie van folie met dit etiket, wat niet te onderscheiden is van de onderliggende folie, kan de klant zelf kiezen voor een eigen look. De verpakking is uniform, maar de klant bepaalt zelf de bedrukking op dit etiket, waardoor hij zijn eigen stijl creƫert. Door deze uniforme uitstraling van dit concept, geeft dit een professioneel en overzichtelijk beeld in het schap.



"De vraag uit buitenland voor specifieke teksten op verpakkingen neemt ook toe. Hiervoor is dit concept uitermate geschikt. Of het nu gaat om 'Aardappelen op Tafel', of om 'Fresh Potatoes', bij Quik's zijn de mogelijkheden hierdoor haast onbegrensd."

Voor meer informatie: www.quiks-verseaardappelen.nl 
Publicatiedatum: