Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Advanced-Forms partnership

Rainbow Solutions en Quadira vernieuwen administratie Mooy Logistics

Rainbow Solutions is een full partnership aangegaan met Quadira om de output management oplossing Advanced-Forms aan haar klanten aan te bieden. Advanced-Forms is de Output Management oplossing voor de opmaak, verrijking, distributie en digitale archivering van documenten. Advanced-Forms sluit naadloos aan op Microsoft Dynamics software en is ook door Microsoft gecertificeerd (CfMD) voor NAV2016 en AX2012. Dit heeft Rainbow Solutions ertoe gedreven om haar NaviTrans oplossing aan te vullen met Advanced-Forms als ISV oplossing voor NAV2016. Rainbow gaat deze totaaloplossing implementeren bij haar nieuwe klant Mooy Logistics.

Hajo Kanters, directeur van Quadira: "Advanced-Forms is de moderne output management oplossing, die we hebben ontwikkeld op basis van een duidelijke behoefte bij klanten in diverse marktsegmenten, waaronder bij Dynamics NAV klanten. Vele van deze klanten zoeken namelijk een oplossing waarmee men zelf de uitgaande documenten kan opmaken, verrijken en vervolgens geautomatiseerd kan versturen. Vaak kan dit alleen gedaan worden door middel van maatwerk door specialisten van ERP partners. Wij merkten dat ook bij de Dynamics partners, waaronder Rainbow Solutions, de behoefte ontstond om juist deze werkzaamheden tot een minimum te beperken om zich vervolgens te kunnen concentreren op de ERP implementatie werkzaamheden. Dit is al bij meerdere klanten van Rainbow Solutions gebleken, waardoor we nu de installatie bij Mooy Logistics gezamenlijk gaan uitvoeren."

Wim Korte, Directeur bij Rainbow Solutions: "Wij zien een duidelijke behoefte in de Dynamics NAV markt voor oplossingen waarmee gebruikers eenvoudig zelf de uitgaande documenten stroom kunnen digitaliseren en automatiseren. Wij hebben bij een aantal van onze klanten, waar men al gebruik maakt van Advanced-Forms, geconstateerd dat Advanced-Forms op dat vlak een bewezen oplossing is met een gedegen ondersteuning vanuit de Quadira organisatie". "Wij hebben daarom Advanced-Forms opgenomen in onze totaalaanbieding die we dus ook bij onze nieuwe klant Mooy Logistics gaan inzetten". "We zijn enthousiast over de mogelijkheden die Advanced-Forms biedt en zien uit naar een langdurige samenwerking waarbij wij onze mensen volledig hebben getraind en de implementatie en support van Advanced-Forms zelf zullen uitvoeren."

Meer informatie:
Quadira
Dennis Wolf
T: 0413 - 369 506
E: [email protected]
www.quadira.nl

Rainbow Solutions

Roderick Verhoef
T: 0345 - 47 1320
E: [email protected]
www.rainbowsolutions.nl
Publicatiedatum: