Fresh Produce Exporters Forum

Zuid-Afrika: Bono Farms treedt toe tot FPEF

Deze week is de Zuid-Afrikaanse AGF-exporteur Bono Farms Management toegetreden tot het prestigieuze Fresh Produce Exporters Forum. Tevens ontving Bono Farms een Fair Trade certificering voor twee druivenplantages in West-Kaap. Bono Farms is overigens al langer een gecertificeerd Fair Trade exporteur.
 


FPEF-leden nemen zo'n 90% van de Zuid-Afrikaanse fruitexport voor hun rekening. Samen met de vier telersverenigingen in het land maakt FPEF onderdeel uit van Fruit South Africa. FPEF is hierdoor een een invloedrijke partij voor haar leden, de exportsector en internationale afzetmarkten.

Oprichter en directeur Malokisa Evans Nevondo van Bono Farms is blij met de toelating tot het FPEF. "Het is een stukje erkenning voor onze inspanningen voor de Zuid-Afrikaanse landbouw- en exportsector en het lidmaatschap zal onze mogelijkheden op de wereldwijde markt vergroten. Zodoende zullen onze telers en arbeiders van een goede toekomst verzekerd zijn." 
 


 
FPEF-voorzitter Anton Kruger legt uit dat FPEF-leden internationaal bekend staan als zeer betrouwbaar vanwege de stikte erkenningscriteria en gedragscode waaraan zij dienen te voldoen. "Bono Farms werd door minstens twee leden beoordeeld voordat het toe kon treden tot het forum."

Bono Farm Management bezit tien bedrijven in de provincies West-Kaap, Oost-Kaap, Mpumalanga en limpopo. 
 
Buiten handelsbeurzen maakt FPEF het haar leden mogelijk om deel te nemen aan overige evenementen of activiteiten, waaronder handelsmissies.Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.