Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gebrs van Aarle ondersteunt Groenteman met een Ster

Woensdagavond organiseerde Gebrs. van Aarle een informatie-bijeenkomst over 'Groenteman met Ster'. ADN-directeur Mark Heemskerk van ADN en Jasper Kuitems projectmanager bij NBC (Nederlands Bakkerij Centrum, initiator van de wedstrijd) presenteerden de opzet van de wedstrijd, en de voordelen om mee te doen. Kelly van Aarle lichtte met haar presentatie de ondersteuning vanuit Gebrs. van Aarle toe.

Boost
"Zoals de aanwezigen tijdens de informatieavond hebben gehoord, zorgt het winnen van sterren voor een boost aan het klantenaantal, de teamspirit, omzet en
vaardigheden van detaillisten. Zelfs al wint u geen ster, dan heeft u dankzij uw deelname hele nuttige handvatten verkregen om uw onderneming verder te ontwikkelen," aldus Kelly.

Onze motiverende vergoeding
"Gebrs. van Aarle wil ook dat u sterren wint," stelt Kelly. "Daarom helpen wij u graag door u te motiveren, te inspireren en te stimuleren. Daarom ondersteunen wij u met een vergoeding in goederen om bijvoorbeeld te gebruiken voor een proeverij, promotie, of winactie etc. Daarnaast zullen wij alle deelnemers ondersteunen met advies en acties, posters/facebookberichten e.d." Hieronder leest u hoe deze vergoeding is verdeeld.

A. Inschrijf-vergoeding
Op het moment van inschrijven ontvangt u van Gebrs van Aarle voor € 250,- vergoeding voor uw goederen, en wordt uitgekeerd bij de aanvang van de wedstrijd.

B. Sterren-vergoeding
De winnende detaillist ontvangt van Gebrs van Aarle (bovenop de € 250,- inschrijf-vergoeding)
1 ster € 150 vergoed in goederen
2 sterren € 250 vergoed in goederen
3 sterren € 500 vergoed in goederen
De vergoeding kan dus tot € 750,- oplopen.

Geen klant bij Gebrs. van Aarle? Neem dan contact op via 073 5441919 om de mogelijkheden door te spreken voor een vergoeding.
Publicatiedatum: