Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bezoekers komen voor verpakkingsinnovaties

Fotoreportage Empack Brussel te Mechelen

Tholen - De afgelopen 2 dagen werd in Mechelen de verpakkingsbeurs Empack Brussel gehouden. Op het eerste gezicht een tegenstrijdige naam voor deze beurs. In zekere zin is dat ook zo omdat het terreuralarm in Brussel van vorige week roet in de eten gooide en de beursorganisatie ijlings op zoek moest naar een andere beurslocatie. Deze werd gevonden in de Nekkerhal te Mechelen. Een fijne beurslocatie hoorden we van de standhouders.

Klik hier voor de fotoreportageKlik hier voor de fotoreportage


Empack is een beurs waar vooral Nederlandse en Belgische bedrijven hun producten tonen. Ook de bezoekers komen hoofdzakelijk uit deze landen met af en toe een 'verdwaalde' Fransman ertussen. Jos van Ganzewinkel van Multipond laat ons weten dat de beurs voor hem veel beter was dan verwacht. Het lijkt hem zelfs beter om in de toekomst de beurs op deze locatie te blijven houden. Goede bereikbaarheid en flexibiliteit van het personeel bij het laden en lossen van de beursspullen zijn veel gehoorde argumenten van de deelnemers. Jos benadrukt dat het succes van deze Empack editie vooral te danken is aan de bezoekers en standhouders. Zij hebben hun agenda's aangepast om hier te kunnen zijn. Hij spreekt zelfs van een opleving van de beurs naar aanleiding van de tegenvallende deelname van vorig jaar. Ook roemt hij over de kwaliteit van de bezoekers. Mensen van Delhaize, Belorta en Tomabel kwamen langs om zich bij te laten praten over de verpakkingsinnovaties. In de bijgaande fotoreportage nemen we u mee voor een kijkje over de beursvloer.

Auteur: Andries Gunter