Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Steigerhout en delicatessen

Q-Detail Burgh-Haamstede verbouwd

Tholen - Na een verbouwing van vier dagen openden Dick en Quinten Meulblok onlangs hun speciaalzaak De Q-Detail Groenten, Fruit & Delictasesse in Burgh-Haamstede. "Het interieur was twintig jaar oud en de koeling was kapot. Dan kan je kiezen tussen stoppen of investeren. Het is het laatste geworden.
We hebben kozen voor een nieuwe, houten vloer. Voor de AGF-afdeling is er nu een nieuwe rauwkosttoonbank. De aankleding van de winkel hebben wij afgwerkt met stijgerhout. Naast de uitbreiding van het assortiment streekproducten, zuidvruchten en vers gebrande noten hebben we geïnvesteerd in een nieuw productassortiment Beemster Kazen. Verder is het oude assortiment aangehouden."Ook de vaste klanten zijn gebleven. "Het is nu echt een winkel om te winkelen geworden en naast smaakvolle en goede producten willen we ook eerlijke producten aanbieden. Dat wil zeggen dat we weten waar het vandaan komt. Klanten zijn nou eenmaal gevoelig voor Nederlandse producten."De speciaalzaak zit tegenover de Albert Heijn en Dick zorgt voor onderscheid door bediening. "Bij ons kan je ervoor kiezen om een enkele appel te halen of 250 gram sla. De klant heeft alle keuze en is niet gebonden aan een bepaalde portie. Daarnaast komen er veel Duitse toeristen af op de delicatessen. Met deze service en het specifieke aanbod blijft de Groenten, Fruit & Delicatesse speciaalzaak nog jaren relevant."

Meer informatie:
De Q-detail Groenten, Fruit & Delicatesse
Kerkstraat 2
4328 LJ Burgh-Haamstede
E: [email protected]
T: 0111-658557,
www.de-q.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©