Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Monitor-apparaten voor Poolse exporteurs

Locus Traxx Worldwide heeft Genesis Fresh benoemd als zijn vertegenwoordiger in Polen. Hierdoor hebben exporteurs toegang tot cruciale middelen terwijl ze zoeken naar nieuwe markten wegens het effect van het Russische handelsembargo. Dankzij deze overeenkomst met Locus Traxx Worldwide gaat Genesis Fresh in Polen de SmartTraxx™ GO productlijn aan de man brengen met inbegrip van de GO, GO XL, GO LUX en GO Location monitor-apparaten. Al deze units verschaffen actuele informatie, onafhankelijk van hoe de goederen worden getransporteerd.
 
Volgens Jan Nowakowski van Genesis Fresh: "Dit is de eerste keer dat de SmartTraxx™ GO-producten beschikbaar zijn voor Poolse bedrijven via een lokale distributeur. De technologie van Locus Traxx Worldwide biedt een innovatieve realtime oplossing die voorheen nog niet gezien was in Polen."
 
"In een tijd waarin het Russische embargo voortdurend exporteurs het leven zuur maakt, is het belangrijk om nieuwe markten te vinden. Daaruit blijkt voor potentiële klanten dat een hoge mate van traceerbaarheid van levensbelang is," zegt Jan-Willem Schrijver, directeur van Traxx Worldwide - EU. "Er is geen andere technologie op de markt, die deze mate van monitoring kan bieden over goederen. Nu hebben Poolse leveranciers de kans om zichzelf echt een groter concurrerend vermogen te geven."
 
Polen heeft momenteel een sterke exporthandel, vooral op het gebied van blauwe bessen, appelen, aardbeien, frambozen, tomaten en paprika. De Poolse markt heeft echter ook een voortdurende groeitrend gezien in de export van andere AGF. Met deze toename eisen internationale supermarkten continu een hogere mate van zichtbaarheid in de leveringsketen. 

"Klanten vandaag de dag willen weten waar het product is en op welke temperatuur het vervoerd wordt," voegt Nowakowski toe. "Traceerbaarheid is cruciaal en SmartTraxx™ geeft je de gemoedsrust dat je je producten in de gaten kunt houden en in elke situatie kunt reageren zoals nodig."
 
Voor meer informatie:
Nikki Hartman
Locus Traxx Worldwide
Phone: +1 561.358.7029
Email: [email protected]
www.locustraxx.com
Publicatiedatum: