Früchte Braun: al ruim 50 jaar AGF-leverancier in het Beierse Bäderdreieck

In november werd het Duitse bedrijf 'Früchte Braun' uit het Beierse Bäderdreieck voor de tiende keer op rij succesvol door TÜV Süd op de naleving van IFS richtlijnen gecontroleerd. De fruitgroothandel is een traditierijk familiebedrijf en wordt reeds in de derde generatie door Annette Braun geleid.Het leidingsteam van Früchte Braun: boven mevrouw Braun (bedrijfsleiding) onder links Jürgen Hennhöfer (bedrijfsleider) en onder rechts de heer Stütz (verkoopleider)

Bedrijfsleider Jürgen Hennhöfer legt uit: "Dankzij de nieuwe certificering hebben we voor ons de optimale omstandigheden geschapen om succesvol het nieuwe jaar 2016 te kunnen starten." Früchte Braun is bovendien de enige IFS gecertificeerde fruitgroothandel in het Bäderdreieck.

Tot de hoofdklanten van het bedrijf horen klinieken, bejaardentehuizen, gastronomiebedrijven, kantines en weekmarkten. "In eerste instantie willen we mevrouw Gruber van IFS bedanken", aldus Jürgen. "Dankzij haar werk konden wij ons opnieuw laten certificeren. Bovendien danken wij in het bijzonder onze bedrijfsadviseur mevrouw Stadler en onze auditor van TÜV Süd, mevrouw Clausen-Bohm."


Het bedrijf bedankt: Annette Braun (bedrijfsleiding Früchte Braun), mevrouw Clausen-Bohm (TÜV Süd), mevrouw Stadler (bedrijfsadviseur) en mevrouw Gruber (IFS).

Het bedrijf handelt sinds meer dan 100 jaar in levensmiddelen en ontwikkelde zich in de jaren '60 tot groenten- en fruitleverancier in het hart van Bad Füssing, Bad Griesbach en Bad Birnbach. "Tegenwoordig werken er 40 medewerkers dagelijks met passie en veel plezier met het verse fruit", aldus Jürgen.

Jürgen Hennhöfer
Früchte Braun GmbH
Hubreith 10, 94149 Kösslarn
Tel. +49 (0)85 36 96 18 13
juergen.hennhoefer@fruechte-braun.de
www.fruechte-braun.de

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.