Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Heropening Schouten groenten en fruit in Oss

Vorige week gingen de deuren van de verbouwde winkel Schouten groenten en fruit in Oss open. Niet alleen de winkel heeft een nieuwe look, ook de huisstijl (logo, bedrijfskleding, uitstraling etc) heeft een metamorfose ondergaan. "De eerste dagen leek het wel Kerst, zoveel klanten." aldus Jos Schouten.Heropening Schouten groente en fruit
Jos Schouten heeft zijn winkel helemaal aangepast aan het bredere assortiment wat hij wilde voeren. Zo treffen we nu op een prominente plaats een traiteur-toonbank aan: "Voorheen hadden wij natuurlijk al wel wat kant-en-klaar-maaltijden, maar hierdoor kunnen wij ons nu nog meer op maaltijden richten. Door de traiteur-toonbank is onze klant nu ook in de gelegenheid om zelf zijn maaltijd samen te stellen." Naast maaltijden, heeft Jos ervoor gekozen om voortaan ook een ruim assortiment 'vers gebrande noten' te voeren. "Vers gebrande noten waren in ons winkelcentrum nog niet verkrijgbaar en er bleek wel vraag naar te zijn," aldus Jos die hierdoor ook nieuwe klanten hoopt aan te trekken.

Speciaal voor de feestelijke opening op woensdag 4 november heeft Jos samen met zijn verkoopadviseur een aantal acties bedacht. Deze acties werden ondersteund met kortingsvouchers en een stoepbordposters. Van alle 3 de kortingsvouchers heeft Jos er 1000 laten drukken. "De eerste 1000 kortingscoupons waren we binnen 2 dagen kwijt. Ik heb ze nog niet geteld, maar tot nu toe - halverwege de actieperiode - zijn er al zeker meer dan 100 maaltijden uit de traiteur-toonbank met 50% korting verkocht." Vandaag is het team Schouten begonnen met het verstrekken van kortingscoupon 2, volgende week wordt kortingscoupon 3 verspreid.

Heropening Schouten groenten en fruit

Zoals iedere ondernemer was ook Jos op zoek naar een manier om meer klanten binnen te halen en als het even kan ook de gemiddelde besteding omhoog te halen. "Het is echt heel druk in de winkel, en de gemiddelde besteding is ook behoorlijk omhoog geschoten. Ik verwacht in alle realiteit dat dit de komende weken wel weer wat afneemt, maar ben benieuwd waar het stagneert". Wij zijn van mening dat dit met de service van team Schouten groente en fruit en hun persoonlijke aandacht voor de klant weleens mee kan vallen.

Jos Schouten is trots op zijn nieuwe winkel: "Met deze winkel zijn we weer helemaal klaar voor de toekomst" vertelt Jos Schouten enthousiast. Dat denken wij ook, en wij zijn op onze beurt trots dat we een kleine bijdrage aan de heropeningsacties hebben mogen leveren.

Bron: ADN/Gebrs. van Aarle BV

Publicatiedatum: