Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Colruyt komt opnieuw met appelsap van Belgisch fruit

Colruyt, OKay en Spar doen net als vorig jaar een 'OP = OP'-actie met 100 % puur geperst appelsap van Belgisch kwaliteitsfruit. Nieuw dit jaar is het appel-perensap, ook verkocht onder de naam Boni Selection, het huismerk van Colruyt Group dat garant staat voor lekkere producten met een sterke prijs-kwaliteitverhouding. De nieuwe oogst appelen en peren komt van twee Limburgse telers waar Colruyt Group al jaren mee samenwerkt voor fruit van Boni Selection.

Jarenlange en vruchtbare samenwerking
Colruyt Group werkt al jaren bij voorkeur samen met Belgische familiebedrijven. Tony De Bock, directeur Productpromotie bij Colruyt: "Wij onderhouden goede relaties met onze telers en doen deze actie nu voor het tweede jaar op rij samen met Danny Neven en de broers Christophe en Pascal Bangels. Zij hebben jarenlange ervaring en weten perfect welke kwaliteit Colruyt Group verwacht voor Boni Selection."

De boomgaarden van Neven en de broers Bangels liggen in Haspengouw, dé fruitstreek in Limburg. Christophe: "Wij werken al meer dan 10 jaar samen met Colruyt Group. Wij bieden hen fruit van topkwaliteit, en krijgen er een eerlijke prijs voor in de plaats. Dat is de basis van onze jarenlange samenwerking."

100 % puur geperst
De aankoper van Boni Selection-fruit koos voor Jonagoldappelen, omdat ze dankzij hun zoetzure smaak ideaal zijn om te persen. En volgens Pascal Bangels zijn ze ook het sappigst: "Andere soorten kunnen soms iets droger zijn, en dan is het moeilijker om er veel vocht uit te krijgen. Maar Jonagoldappelen leveren veel en heel smaakvol sap." Omdat het appelsap vorig jaar een groot succes was, biedt Colruyt Group dit jaar ook appel-perensap aan. Er werd gekozen voor de Conferencepeer, de meest gekende soort, waar ook het meeste aanbod van is.

Het 100 % puur geperste appel- en appel-perensap van Boni Selection is bovendien gemaakt van appelen en peren die gekweekt worden met respect voor het milieu. Meer dan 630 ton appelen en 60 ton peren werd geperst.

Bron: Colruyt

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.