Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Na slagers kunnen ook groentemannen sterren halen

De verkiezing "Beste groenteman van Nederland" gaat plaatsmaken voor een competitie afkomstig uit de Bakkers- en Slagersbranche: het uitreiken van sterren. Op dinsdag 3 november a.s. om 19.00 uur vindt op de nieuwe opleidingslocatie van SVO, Sleepboot 2 te Houten, een voorlichtingsavond plaats van de verkiezing Groenteman met Ster.

Volgens AGF Detailhandel Nederland is de wedstrijd voor alle ondernemers die een verbetering van hun bedrijf en het rendement willen, een mooie kans om zich te laten meten en zijn of haar bedrijf volledig te laten doorlichten door professionals en met de verbeterpunten aan de slag te gaan. "Bij een groentespeciaalzaak met een of meer sterren is het goed werken én uitstekend inkopen doen." Op de voorlichtingsavond kunnen ondernemers van groentespeciaalzaken zich laten voorlichten hierover.

Hieronder tref je het programma aan van deze avond.

19.00 uur Ontvangst
19.15 uur Welkom door Mark Heemskerk, directeur ADN
19.20 uur Karel de Leest, voorzitter College van Bestuur van SVO, aan het woord
19.45 uur Presentatie door Jasper Kuitems en Frank Jansen (NBC) over inhoud wedstrijd Groenteman met Ster. De wedstrijd wordt stapsgewijs uitgelegd wat de metingen aan de achterkant en voorkant van het bedrijf inhouden.
20.30 uur Slager Cees van den Berg van de Vleeschhouwerij uit Zetten vertelt bevlogen over zijn ervaring met de verkiezing Slager met Ster en de manier waarop hij het als versondernemer als tool in zijn bedrijf gebruikt. Hij benoemt de effecten van het behalen van de sterren op zijn onderneming. Vorig jaar heeft de slagerij 2 sterren behaald. Dit jaar doen zij ook weer mee.
21.00 uur Vragenronde
22.00 uur Afsluiting en borrel

Aanmelden
Wij zien graag je aanmelding voor deze avond tegemoet door even een mailtje te sturen aan info@agfdetailhandel.nl of telefonisch (070) 351 21 06


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.