Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Harrie Ponsteen opent Uw Groenteman in Dalfsen

Woensdag 28 oktober opende Harrie Pontsteen in de Wilhelminastraat 12 te Dronten zijn jongensdroom: een groentenspeciaalzaak. Harrie begon zijn carrière in 1979 bij op de groenteafdeling bij Spar Bekman. Vervolgens was hij AGF-specialist bij groothandel Schuitema en tenslotte werkte hij ongeveer 17 jaar bedrijfsleider bij C1000 in Zwolle-Zuid.

In de winkel wordt een breed assortiment verse producten aangeboden op het gebied van aardappelen, groenten en fruit. De speciaalzaak heeft maar liefst 30 verschillende vers gesneden (gemengde) rauwkost- en fruitsalades. Deze liggen in een mooie overzichtelijke koeling. Bij de samenstelling van de salades wordt rekening gehouden met de seizoenen.In de winkel kan de klant een fruitschaal laten samenstellen. Dit is ook een specialiteit van de winkel. Nieuw voor Dalfsen is de dagelijkse verkoop van vers gebrande noten. Hebt u een keer geen zin om te koken, dan bent u bij Harrie ook aan het juiste adres. Er zijn kant-en-klare maaltijden te koop waarmee u een heerlijke maaltijd kunt serveren. Eet u vegetarisch, dan zijn er (diepvries) producten van 'De Vegetarische Slager'; bijvoorbeeld loempia's, hamburgers, rauw gehakt, saucijzenbroodjes.Uw Groenteman uitbreiding
Uw Groenteman wordt de laatste periode flink uitgebreid. Zo werden recentelijk Uw Groenteman Paul's Vitaminerijk en Uw Groenteman Wessel Hagels geopend. Beide nieuwe winkels. Komende maand worden er nog twee nieuwe vestigingen geopend. Vanuit groothandel Willem Dijk AGF uit Enschede is er winkelbegeleiding met Andre Breukers.

Meer informatie:
Uw Groentenman
Willem Dijk JR
T: 053 486 47 50
E: [email protected]
www.willemdijk.nl

Publicatiedatum: