Netto Marken-Discount favoriet bij Duitsers

Consumenten in Duitsland hebben gekozen: Netto Marken-Discount is Duitslands 'meest geliefde handelaar 2015-2016'. Daarmee heeft de levensmiddelhandelaar deze onderscheiding net als in de twee voorgaande jaren opnieuw gewonnen. 166.000 klanten hebben in het kader van de verkiezing 'handelaar van het jaar' in totaal meer dan 350 Duitse handelsbedrijven uitgebreid beoordeeld.

De verkiezing 'handelaar van het jaar' hoort tot de grootste consumentenondervragingen in Europa. Reeds voor de achtste keer heeft organisator 'Retailer of the Year' klanten in heel Duitsland ondervraagd over hun favoriete handelsketens. Dit jaar heeft circa één op de vier ondervraagde consumenten Netto Marken-Discount als favoriete inkoopplaats opgegeven, zodat het bedrijf opnieuw werd onderscheiden als 'meest geliefde handelaar van Duitsland'. "We zijn erg blij met de onderscheiding en het daarmee verbonden consumentenvertrouwen in Netto Marken-Discount. Wij danken zowel onze klanten alsook onze medewerkers, die met hun loyaliteit deze onderscheiding mogelijk gemaakt hebben", aldus Christina Stylianou, leider bedrijfscommunicatie bij Netto Marken-Discount.


Bron: www.netto-online.de

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.