Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
workshop 10 november

December-feestmaand van start bij Postuma AGF

Het is nog geen november, maar de ''December feestmaand'' van Postuma AGF is gisteravond al van start gegaan. In samenwerking met hun partner in de exoten, Nature's Pride, hebben ze twee workshops georganiseerd. De eerste workshop vond gisteravond plaats bij Chiquita Nederland in Gorinchem. Nature's Pride gaf een presentatie over hun organisatie, de exoten én inspiratie voor de komende feestdagen. Wat worden de exoten voor het nieuwe jaar, welke producten kan ik tijdens de feestdagen extra uitlichten en hoe presenteer ik deze zo goed mogelijk in de winkel? De deelnemers kregen gisteravond antwoord op deze vragen.Uiteraard kon Chiquita niet ontbreken met hun verhaal, wat aangevuld werd met een interessante rondleiding door de eerste CO²-neutrale bananen rijperij ter wereld! Het was een informatieve, diverse én smaakvolle avond, met genoeg informatie en inspiratie voor de komende periode.

De tweede workshop vindt plaats bij Postuma AGF in IJsselmuiden, op 10 november 2015. Indien u ook meer wilt weten over de exoot van de maand en inspiratie wilt opdoen voor de feestdagen, kunt u zich voor deze workshop aanmelden bij Dorien Dekker, via dorien.dekker@postuma.nl. Vermeld hierbij uw bedrijfsnaam en met hoeveel personen wij u kunnen verwachten. U bent van harte welkom!

Publicatiedatum: