Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Giuseppe Antionio Aloè, Frutadeli:

"Bij bananen is kwaliteit de enige manier om je te onderscheiden"

Tholen - Bananenproducent en exporteur Frutadeli werd in 2001 opgericht in Ecuador. Het bedrijf produceert 100.000 dozen bananen per week en 90.000 daarvan worden geëxporteerd. "Wij hebben deels eigen productie, zo'n 12.000 dozen, en de rest van de volumes wordt door andere telers geleverd die bij ons zijn aangesloten", vertelt Giuseppe Antionio Aloè, vertegenwoordiger van het bedrijf. Frutadeli legt de lat hoog: "Aangezien veel bananen van hetzelfde ras zijn is kwaliteit de enige manier in de bananenmarkt om ons te onderscheiden. Daarom focussen we op de beste producten."


Sandra Monroy M. en Giuseppe Antionio Aloè tijdens Macfrut.

Turkije belangrijkste markt

Frutadeli levert vijf verschillende merken: Frutadeli, Bananavey, Frutasveg, Golosita en Sherezada. De belangrijkste afzetmarkt voor Frutadeli is Turkije. "Daarnaast leveren we aan markten zoals Marokko, Tunesië, Nigeria, Nieuw-Zeeland, Japan, Oezbekistan, Rusland en China. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe markten en leveren ook aan Europese landen zoals Italië." Giuseppe Antonio benadrukt dat het niet altijd makkelijk is om voldoende bananen te leveren. "Door de ziekte Sigatoka hebben we dit jaar 40% minder productie in Ecuador en dat maakt het seizoen heel moeilijk voor veel telers. Gelukkig konden wij zelf voldoen aan de vraag, aangezien we productie ontvangen van telers die de juiste certificaten bezitten. Al onze producenten (strategische partners) worden constant geassisteerd met nieuwe technieken, technologie consulting, moderne infrastructuur, teelt, verpakking en transport."Aloè besluit: "We moeten dealen met het heden en nu uitvoeren waar we voor staan. Investeren in de relatie met klanten, medewerkers en partners zowel op handelsgebied als met betrekking tot het milieu. Wij vinden het belangrijk om hard te werken, voldoende aan marketing te doen en kwaliteit te leveren. Klanten kennen ons bedrijf, onze merken en onze reputatie is goed. Onze passie voor verse bananen, op basis van een strenge kwaliteitscontrole, willen we graag delen."

Voor meer informatie:
Antonio Aloe
Frutadeli
The Point Building
Floor 14 / 4 office / 405
Guayaquil - Ecuador
T: +593 4231 3191
M: +593 9995 1239
antonio.aloe@frutadeli.com
www.frutadeli.com