Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Groot Groente & Fruit wint Landelijke Cadeaumandenwedstrijd 2015

Tijdens de AGF-Detailbeurs in Houten is voor de tweede keer de Landelijke Cadeaumandenwedstrijd gehouden. Het initiatief voor deze wedstrijd werd vorig jaar genomen door Schulp Vruchtensappen vanwege een toenemende afzet van cadeauartikelen bij speciaalzaken. Dit jaar gaven ruim 30 ondernemers gehoor aan uitnodiging om een cadeaumand in te leveren. Naast de titel 'Cadeaumandenspecialist van het jaar' maakten de deelnemers kans op een rondleiding voor al het personeel door de sapperserij van Schulp.De jury bestond dit jaar uit Wim Landwaart (meervoudig finalist Beste Groenteman), Mark Heemskerk (directeur ADN) en Jaap van Pijkeren (verkoopadviseur Schulp Vruchtensappen). Naast presentatie en uitstraling werd in het bijzonder gelet op de originaliteit en verrassing in gebruikte materialen en producten. De diversiteit van de inzendingen was groot en het beoordelen daarom ook niet eenvoudig.

Uiteindelijk was de jury het unaniem eens dat de cadeaumand van De Groot Groente & Fruit uit Maarssen de eerste plaats verdiende. Het gebruik van een boomschijf als basis was uniek. Daarnaast was de jury lovend over de verrassing in gebruikte producten, zoals bijvoorbeeld de kiwibessen. Ook het bijgevoegde recept was een pluspunt.

Laurens de Groot was content met de winst: 'Zelf gebruik ik vaker een boomschijf als basis om de overige producten op te zetten. Het geeft een sfeervolle uitstraling en het is weer eens wat anders. Ik probeer er wat bijzonders van te maken zodat mensen er echt door verrast worden. Dan is dergelijke waardering natuurlijk erg leuk!'

Alle cadeaumanden zijn door Schulp Vruchtensappen geschonken aan de voedselbank.

Publicatiedatum: