Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Prins Verpakkingstechniek komt met hersluitbare Duopak en Doypack

Gescheiden compartimenten behouden smaak

Tholen - Prins Verpakkingstechniek komt met twee nieuwe verpakkingen op de markt: de Duopak Quadro en Doypack verpakking met hersluitbare compartimenten. Met deze verpakkingen kunnen twee verschillende producten volledig gescheiden en toch samen verpakt worden.


Duopak Quadro en Doypack

Producten die bij elkaar horen en dus ook als zodanig verkocht worden maar vanwege geur- of smaakoverdracht beter niet bij elkaar in de verpakking zitten, kunnen nu toch samen aangeboden worden. Hierdoor blijft de smaak van beide producten behouden en kan de consument zelf kiezen hoe hij of zij de producten mixt. Ook kan veiligheid voor kinderen wordt verhoogd met deze verpakking. Hierdoor kan de fabrikant een speeltje toevoegen bij een product zonder inslikgevaar voor kinderen.

Kansen voor AGF-sector
"De maximale afmeting voor de quadroverpakking is 150 mm in het vierkant met een foliebreedte van 600 mm. Voorlopig blijft het bij twee compartimenten. Bij drie compartimenten wordt het proces te gecompliceerd en komt de productie in het gedrang." aldus salesmanager Jan Strijbos. Prins Verpakkingstechniek verkocht al een machine aan een AGF-bedrijf: "De detail blijft nog even tussen de klant en ons maar het is een voorbeeld dat er zeker kansen liggen voor de AGF-sector."

Meer informatie:
Prins Verpakkingstechniek
Jan Strijbos
T: (+)31(0) 318 565880
E: jstrijbos@prinsbv.nl
www.prinsverpakkingstechniek.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©