Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

KRONEN GmbH viert veertigste verjaardag

KRONEN GmbH verheugt zich op het volgende jubileum en spreekt zijn dank uit aan zijn klanten en partners voor de geweldige, coöperatieve partnerschappen die KRONEN al 40 jaar tot een succes maken. Ter gelegenheid van het jubileum richt het bedrijf zich op de mensen achter KRONEN. Zij zijn per slot van rekening verantwoordelijk voor het succesverhaal van KRONEN, aldus een verklaring.



Pioneer in de FreshCut business
KRONEN werd in 1978 opgericht als een handelsbedrijf voor hotel- en cateringmaterieel in Willstätt bij Kehl. In 1992 begon het bedrijf zijn eigen machines voor de groenten-, fruit- en saladesector te ontwikkelen en te produceren. Dit zorgde al snel voor een doorbraak op de internationale markten. In 1998 werd de industriële tak KRONEN overgenomen door Rudolf Hans Zillgith, die de strategie voor verdere exportoriëntatie voor zijn rekening ging nemen, wat leidde tot een aanzienlijke groei van de omzet en het aantal werknemers.


In 1999 trad Stephan Zillgith toe tot het bedrijf als technisch directeur van de volgende generatie. In 2004 nam hij als managing partner de verantwoordelijkheid voor het management van het bedrijf. Sinds 2004 ontwikkelt en produceert KRONEN machines en installaties in een nieuw gebouwde productie- en administratieve faciliteit van 3000 m² in Kehl-Goldscheuer met zijn eigen tentoonstellings- en trainingsruimten.

Uitbreiding naar de VS
Als een innovatief bedrijf bleef KRONEN zich internationaal profileren, zodat in 2008 het productiegebied verdubbelde tot een totaal van 5.000 vierkante meter. Met een speciaal concert en een evenement voor zakelijke partners en klanten vierde KRONEN de inhuldiging van de nieuwe productiehal en het 30-jarig jubileum van het bedrijf in september 2008. In 2011 werd KRONEN Corp. opgericht in Cohoes / New York, dat fungeerde als een distributiebedrijf voor de Amerikaanse markt.


Vanaf 2015 werd een nieuw pand in Madison, Wisconsin in gebruik genomen. Er zijn momenteel 5 werknemers verantwoordelijk voor de verkoop en het onderhoud van KRONEN in de VS. KRONEN heeft vandaag de dag 100 mensen in dienst en is een wereldwijde producent en leverancier van machines en uitrusting voor de catering-, delicatessen-, fresh-cut- en voedingsindustrie met een wereldwijde vertegenwoordiging in meer dan 80 landen. De producten worden geleverd aan meer dan 100 landen over de hele wereld.


Gepassioneerde samenwerking
"De nauwe samenwerking met onze klanten en partners verplicht ons enerzijds om traditionele waarden, zoals kwaliteitsbewustzijn, te behouden, maar ook om de veranderende uitdagingen van de wereldmarkt op een creatieve en proactieve manier te herkennen en te implementeren", kondigt het bedrijf aan. ''Wij hechten veel waarde aan het aanbieden van individuele oplossingen die zijn afgestemd op de behoeften van onze klanten. Verder heeft KRONEN als doel innovatie te stimuleren ten behoeve van zijn klanten. Wij adviseren en plannen in nauwe samenwerking met onze partners en met onderzoeksinstituten in het binnen- en buitenland."

Voor meer informatie:
KRONEN GmbH
Römerstraße 2a
D-77694 Kehl am Rhein
Tel. +49 (0) 78 54 - 96 46 - 0
Fax +49 (0) 78 54 - 96 46 500
Website: www.kronen.eu
Publicatiedatum: