Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

New Delhi bouwt 4 nieuwe groothandelsmarkten

Om meer grip te krijgen op de groenten- en fruitprijzen, heeft de regerende Aam Aadmi-partij besloten dat er vier nieuwe groothandelsmarkten in de stad komen. De vier markten zullen gebouwd worden in de stadsdelen: Mangolpuri, Nasrpur, Gazipur en Okhla. Momenteel zijn er in de stadsdelen Azadpur, Gazipur en Okhla al drie groentemarkten. Jaarlijks stijgen de groenten- en fruitprijzen en dit schaadt het regeringsbudget. Met de vier nieuwe markten hoopt de Aam Admi-regering genoeg groenten en fruit te kunnen opslaan en hoopt zo illegale handel tegen te kunnen gaan.
De in 2009 gesloten veevoedermarkt in Mangolpuri, zal volgens het plan opnieuw in gebruik genomen worden als groenten en fruit groothandelsmarkt. Men hoopt de nieuwe markten in de stadsdelen Okhla en Mangolouri binnen twee maanden in gebruik te kunnen nemen. Zodra het stadsbestuur een perceel toegewezen heeft, zal het werk aan de Nasirpur markt van start gaan. Ook kondigt de regering aan dat in Tigri Khampur, in West Delhi, een nieuwe groenten- en fruit groothandelsmarkt zal worden gebouwd op zo'n 28 hectare grond. Deze zal naar verwachting binnen twee jaar klaar zijn.
Publicatiedatum: