Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Aandeelhouders stemmen in met samenvoeging

Groen licht voor fusie Greenyard Foods, Univeg en Peatinvest

Afgelopen vrijdag stemde een meerderheid van de aandeelhouders van Greenyard Foods in met de voorgenomen bedrijfscombinatie met Univeg en Peatinvest. In mei ging de Europese mededingingsautoriteit al akkoord met de samenvoeging. Daarmee is de weg vrij voor de bedrijven om de bedrijfscombinatie te realiseren.

De bedrijven gaan verder onder de naam Greenyard Foods Group met in totaal ruim 44,4 miljoen uitstaande aandelen. De aandelen Univeg en Peatinvest worden 'geruild' voor een vergelijkbaar aantal aandelen in Greenyard Foods.

Hein Deprez blijft een belangrijke rol vervullen in het bedrijf. Hij blijft referentieaandeelhouder en voorzitter van de drie bedrijven. Het dagelijks bestuur komt in handen van Marleen Vaesen (CEO), Francis Kint (COO) en Koen Sticker (CFO).

Lees in de zomereditie van Primeur (verschijningsdatum 21-8-2015) een uitgebreid interview met Hein Deprez over deze samenvoeging van de bedrijven.
Publicatiedatum: