Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BelOrta Cycling Team fietst tegen Kanker

Tijdens het Hemelvaartweekend neemt het BelOrta Cycling Team reeds voor de vijfde maal deel aan de '1000 km van KOTK'. Met dit engagement steunt BelOrta de strijd tegen kanker, een ziekte waar we allemaal jammer genoeg rechtstreeks of onrechtstreeks mee te maken krijgen.

Speciale editie

Een aantal BelOrta-medewerkers zijn dezer dagen duchtig bezig met het insmeren van hun kettingen en hun kuiten. Acht sportievelingen zullen vanaf morgen weer veel uren op de fiets doorbrengen. 'We kijken jaarlijks heel hard uit naar deze intensieve fietstocht', zegt Benny Van Den Broeck. 'Dit jaar is het voor ons een heel speciale editie omdat er vorige maand een collega van ons de strijd heeft verloren tegen kanker. We zullen hem meedragen tijdens deze vierdaagse.'



Opbrengst voor het goede doel
Met deze verkwikkende sportieve prestatie zamelt BelOrta geld in voor Kom Op Tegen Kanker. De netto-opbrengst van de 1.000 km gaat elk jaar naar het wetenschappelijk kankeronderzoek. Het concept is eenvoudig: elk team dat 5.000 euro inzamelt voor Kom op tegen Kanker mag deelnemen aan de 1000 km. Alle telers en medewerkers van BelOrta staan achter het BelOrta Cycling Team en geven de fietsers nog graag drie tips mee: een lichte gezonde maaltijd vooraf, voldoende drinken en vooral veel genieten onderweg!

www.belorta.be

Publicatiedatum: