Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
hersluitbare topseal en nieuwe shakers

Nieuwe verpakking voor BerryFresh

BerryFresh van Special Fruit is jaarrond beschikbaar in een uitgebreid en steeds groeiend assortiment. De verkoop neemt gestaag toe, mede door de opkomende trend van gezonde voeding – zowel bij de hoofdmaaltijden als bij de tussendoortjes. Zachtfruit is tegenwoordig nichemarkt meer.


 
Een compleet nieuwe verpakkingslijn
In het kader van deze ontwikkelingen heeft Special Fruit de verpakkingsvereisten herbekeken. Er zijn nieuwe labels, topseals, shakers en punnets ontwikkeld, om een unieke twist in de markt te weerspiegelen. Bij een betere functionaliteit en meer klantvriendelijkheid horen niet alleen hersluitbare topseals en shakers, maar ook de flexibiliteit om nieuwe variëteiten op te nemen wanneer deze op de markt verschijnen.
 
BerryFresh stelt voor : de hersluitbare topseal en een nieuwe shaker
De voordelen van hersluitbare verpakkingen zijn: ze verbeteren de efficiëntie, behouden de kwaliteit en verlengen de houdbaarheid van het product.
Naast hun praktische kant, verkleinen hersluitbare verpakkingen ook de afvalberg, behouden ze de versheid van het product en zorgen ze voor een eenvoudige toegankelijkheid en gemakkelijker transport. De charmante nieuwe blauwe bessenshaker werd eerder al enthousiast onthaald op Fruit Logistica.
 
Het nieuwe design benadrukt de versheid en de natuurlijke kwaliteit van het product. De nieuwe look omvat ook een plukkende hand, die verwijst naar de delicaatheid van de bessen en duidt dat bessen echt een snack voor onderweg zijn.
 
www.specialfruit.com
Publicatiedatum: