Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jan Linders benoemt Ferry Moolenschot tot directeur Supermarkten

Ferry Moolenschot (34) start per direct als directeur Supermarkten bij Jan Linders. Ferry heeft ruime ervaring in de supermarktwereld en maakte in december 2013 de stap naar Jan Linders, waar hij startte als adjunct directeur Supermarkten.

De Raad van Commissarissen stemde enthousiast in met deze benoeming. 'Ferry heeft in korte tijd het vertrouwen van onze medewerkers en managers gewonnen en heeft de basis gelegd voor de optimalisatie van de winkeloperatie', aldus Leo Linders, algemeen directeur. Wij zijn er volledig van overtuigd dat we samen de stappen gaan zetten, die ons bedrijf nog effectiever en concurrerender maken, zodat wij verder kunnen excelleren voor onze klanten, want daar doen we het uiteindelijk voor.'

Voordat hij de switch maakte naar Jan Linders, was Ferry onder andere werkzaam als operationeel manager ondernemers en filialen bij C1000. De formule, de cultuur en de kansen die er bij Jan Linders liggen, maakten voor Ferry de switch naar Jan Linders een logische en uitdagende vervolgstap. De benoeming tot directeur bekrachtigt deze keuze.

Publicatiedatum: