Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Roemenië 80 % aanbod Metro lokaal product

Metro Cash & Carry, met 31 winkels, en een omzet in 2014 ± 910 miljoen € - is erg gericht op het leveren van lokale Roemeense producten. Dit seizoen is ± 80% van het fruit en de groente op de schappen van Roemeense oorsprong.

"Metro Cash & Carry Romania" heeft altijd nagestreefd om de schappen te vullen met Roemeense artikelen, groente en fruit gekocht van plaatselijke producenten, verantwoordelijk voor ± 80% van het aanbod, hetzelfde percentage als bij de vleesproducten", zegt een vertegenwoordiger van Metro.

Volgens de laatste info van ZF werkt de Duitse keten Metro Cash & Carry met 100 fruit- en groentekwekers in Roemenië. In de lente van 2012 lanceerde het bedrijf een campagne, ontworpen om in contact te komen met Roemeense telers om in Roemenië gekweekt(e) fruit en groente te kunnen kopen en verkopen in lokale winkels. Die 100 lokale mensen verkopen nu 45 soorten groente en fruit aan de retailer; die verkoopt de Groep in Roemeense winkels onder het merk "De-ale noastre", "Onze producten".

Publicatiedatum: