"Derk van Duijvenboode: "Volgend jaar gesprek OR met Engelse directie Bos Brothers"

Bos Brothers draait tot op heden gewoon door

Tholen - Eind september kwam het bericht naar buiten dat er een voorstel ligt tot sluiting van Bos Brothers Fruit & Vegetables uit Hoek van Holland, onderdeel van de Britse retailer Morrisons. Sinds die tijd is er volgens Derk van Duijvenboode in die situatie niet veel veranderd. "De ondernemingsraad zal eind december worden gekozen en zal begin januari het gesprek aangaan met de Engelse directie van Bos Brothers."

Al in een eerder stadium gaf Derk aan dat alle afspraken, die er al lagen en nog moesten worden gemaakt voor de zomer van 2015 zonder voorbehoud zullen worden nagekomen. "En daarin is niets veranderd. Wat er ligt, is een voorstel. En hoe serieus dat voorstel ook is, voordat het overleg is afgerond, zal het 'business as usual' zijn."

"Dat is makkelijk gezegd, maar voor alle collega's is er wel een hele onzekere tijd aangebroken. We moeten het overleg van de Ondernemersraad met de Engelse directie afwachten en over de uitkomst van dit gesprek valt nog geen zinnig woord te zeggen", besluit Derk.

Voor meer informatie:
Derk van Duijvenboode
Bos Brothers Fruit & Vegetables BV
T +31 174 531 406
M +31 653131794
E derk@bosbrothers.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven