Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Derk van Duijvenboode: "Volgend jaar gesprek OR met Engelse directie Bos Brothers"

Bos Brothers draait tot op heden gewoon door

Tholen - Eind september kwam het bericht naar buiten dat er een voorstel ligt tot sluiting van Bos Brothers Fruit & Vegetables uit Hoek van Holland, onderdeel van de Britse retailer Morrisons. Sinds die tijd is er volgens Derk van Duijvenboode in die situatie niet veel veranderd. "De ondernemingsraad zal eind december worden gekozen en zal begin januari het gesprek aangaan met de Engelse directie van Bos Brothers."

Al in een eerder stadium gaf Derk aan dat alle afspraken, die er al lagen en nog moesten worden gemaakt voor de zomer van 2015 zonder voorbehoud zullen worden nagekomen. "En daarin is niets veranderd. Wat er ligt, is een voorstel. En hoe serieus dat voorstel ook is, voordat het overleg is afgerond, zal het 'business as usual' zijn."

"Dat is makkelijk gezegd, maar voor alle collega's is er wel een hele onzekere tijd aangebroken. We moeten het overleg van de Ondernemersraad met de Engelse directie afwachten en over de uitkomst van dit gesprek valt nog geen zinnig woord te zeggen", besluit Derk.

Voor meer informatie:
Derk van Duijvenboode
Bos Brothers Fruit & Vegetables BV
T +31 174 531 406
M +31 653131794
E derk@bosbrothers.nl