Overeenkomst glasvezelnetwerk ABC Westland

CBizz en ABC Westland in Poeldijk ondertekenden onlangs een samenwerkings-overeenkomst voor de levering van hoogwaardige verbindingen op het interne glasvezel netwerk van ABC Westland. Dit is de volgende stap in de dienstverlening welke CBizz al enkele jaren levert op dit agri & food bedrijventerrein in het hart van het Westland.CBizz is al enkele jaren leverancier van IP dienstverlening aan bedrijven met eigen vestigingen op het terrein van ABC Westland. Met de ondertekening van de overeenkomst intensiveren beide partijen hun samenwerking.

ABC Westland heeft het eigen interne glasvezelnetwerk, dat gebruikt voor haar eigen diensten, ter beschikking gesteld aan CBizz. In deze samenwerking verzorgt het Westlandse bedrijf KD-Telematica de uitrol van glasvezel en layer I beheer en kan CBizz haar dienstenverlening naar de klanten verder uitbreiden. Deze samen-werking is een volgende stap in de al jarenlange samenwerking van CBizz en ABC Westland. Beide partijen zijn daarom erg blij met deze stap en de intensivering van de samenwerking.

De heer Herwi van Rijsdijk, directie beheer ABC Westland: " ABC Westland stimuleert de economische ontwikkeling van de op het terrein gevestigde bedrijven en ziet de ontwikkeling van breedbandinfrastructuur als een goede impuls daarvoor. Daarom realiseren wij een op glasvezel gebaseerde telecommunicatie-infrastructuur in ons complex ten behoeve van bestaande en potentiële nieuwe huurders en gebruikers aan te bieden. Wij zijn blij dat we dit in samenwerking met CBizz kunnen realiseren. "
De heer De Graaf, directie CBizz: "De samenwerking met ABC Westland past prima binnen de bedrijfsfilosofie van CBizz. CBizz wil ondernemers de aandacht geven die zij verdienen, door dienstverlening op maat en een persoonlijke- en servicegerichte aanpak. De verdere intensivering met ABC Westland maakt het mogelijk dat CBizz gebruik maakt van het fijnmazige glasvezel en is een is een goede aanvulling op de al bestaande infrastructuur van CBizz."

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.