Hein Wolff: Adviseur en Recruiter voor de Agri-food branche

Begin dit jaar is Hein Wolff gestart met het advies-bureau Wolff Advisement. Na ruim 25 jaar ervaring te hebben opgedaan in diverse functies op verschillende niveaus in de Agri-food, wilde Wolff zijn inzicht en kennis breder inzetten en aan de slag voor meerdere bedrijven in deze mooie sector. Niet vanuit loondienst, maar vanuit zelfstandig ondernemerschap. Met als doel bedrijven te adviseren op het gebied van Algemeen Management, P&O, Commercie en Logistiek. Daar ligt zijn kennis en kracht.


"In tijden van economische onzekerheid is er veel behoefte aan gericht advies, een sparring partner op 'afroep' beschikbaar, waarbij de kosten goed in de hand te houden zijn", aldus Wolff.

In zijn contacten met de diverse klanten viel het Wolff op dat er veel behoefte is aan gedegen personeel, maar dat het bedrijven vaak aan kennis en tijd ontbreekt om hier naar op zoek te gaan. Zo kwam Wolff op het idee zich ook te specialiseren in Werving & Selectie. Wolff: "Advisering en Werving & Selectie liggen in elkaars verlengstuk en vullen elkaar perfect aan. Ik wilde het 'wiel' niet opnieuw uitvinden en na uitgebreid onderzoek in de markt sloot het gerenommeerde Werving en Selectie bureau 'Horticruitment' het best aan bij mijn ideeën".

Horticruitment
Wolff heeft zich in april dit jaar dan ook als zelfstandige aangesloten bij Horticruitment. Zo verzorgt Wolff een totaalplaatje op het gebied van P&O. Met de jarenlange ervaring in de branche weet Wolff waar hij over praat en kan hij optimaal meedenken met de ondernemer en zo de beste kandidaten selecteren. Vanuit Horticruitment werkt Wolff op basis van 'no-cure-no-pay' en uiteraard zeer discreet. Vooraf vindt een gedegen intakegesprek plaatst met de opdrachtgever en potentiële kandidaten worden uiteraard intensief gescreend. Wolff stelt alleen de beste kandidaten voor, zodat de slagingskans heel groot is.

Inmiddels kan Wolff diverse vooraanstaande bedrijven in de foodsector tot zijn klantenkring rekenen. Of het nu gaat om het doorlichten van de commerciële afdeling, verbeteren van de performance, personeelszaken (uitbreiding of out placement) of als sparringpartner van het management en/of directie, bij Wolff Advisement bent u aan het goede adres.

Wolff Advisement is zeer flexibel en denkt graag met u mee over de voor uw bedrijf meest passende samenwerking. Denkt u daarbij aan ad interim, op projectbasis maar uiteraard kan ook op uurbasis. In ieder geval met concurrerende tarieven. Waarbij Wolff Advisement u op voorhand van een gedegen, vrijblijvende offerte van de overeengekomen werkzaamheden zal verstrekken.

Hein J. Wolff
T. 020 2336324
M. 0613 699033
info@wolffadvisement.nl
www.wolffadvisement.nl
www.horticruitment.nl

 
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven