Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
onmisbaar voor moderne fruitteler

Nieuwe cursussen van Fruit Tech Campus

De Fruit Tech Campus in Geldermalsen start begin 2024 drie nieuwe cursussen, speciaal ontworpen om je voor te bereiden op de fruitteelt van de toekomst. Of je nu een ervaren fruitteler bent, nieuw in de sector of een adviseur of controleur, deze cursussen bieden de kennis en vaardigheden die nodig zijn om uit te blinken in onze snel veranderende branche.

Fruitteelt: De Nieuwe Balans – Start op 17 januari
Stap in de wereld van moderne fruitteelt met de cursus 'Fruitteelt: De Nieuwe Balans' van Fruit Tech Campus. In vijf inspirerende sessies leer je over bodembeheer, plantgezondheid, agrobiodiversiteit en geïntegreerde middelentoepassing. Deze cursus, geleid door topexperts zoals Gijsbert Hakkert, Ferdy Tolhoek en Joris Wisse, geeft je praktische kennis en strategieën om je teelt toekomstbestendig te maken. Meld je hier aan en wees klaar voor de uitdagingen en kansen die de toekomst met zich meebrengt.

Precisiefruitteelt – Start op 18 januari
Ben je geïnteresseerd in de toekomst van precisiefruitteelt? De cursus 'Precisie Fruitteelt' van Fruit Tech Campus neemt je mee in de fundamenten van deze geavanceerde teeltmethode. Je leert over wortelsnoeien, bloesemdunning en autonoom rijden, en wordt begeleid door deskundigen zoals Laurens Tack, een toonaangevende precisie fruitteler. Deze cursus is ideaal voor iedereen in de fruitteeltsector die de technologieën van morgen wil begrijpen en toepassen.

Vakopleiding Fruitteelt en Ondernemen – Start op 16 januari
Voor diegenen die de fruitteelt niet alleen als een vak, maar ook als een onderneming zien, is de vakopleiding 'Fruitteelt en Ondernemen' van Fruit Tech Campus de perfecte keuze. Verspreid over 19 dagen in zeven maanden, krijg je een diepgaande blik op vitale bodem, gezond gewas en ondernemerschap. Je leert van dé topprofessionals in de fruitsector en past je kennis direct toe in de praktijk. Deze opleiding is jouw kans om te groeien als een fruitteelt-ondernemer die klaar is voor de uitdagingen van vandaag en morgen.

Voor meer informatie
Lisanne van Haarlem
Fruit Tech Campus
Mob: +31 (0)6 18 27 67 08
[email protected]
www.fruittechcampus.nl

Publicatiedatum: