Green Career Consult breidt uit met Johan Grootscholten

Green Career Consult, adviesbureau voor Recruitment en Loopbaanontwikkeling, dat zich met haar dienstverlening sinds begin 2008 richt op ervaren hoger opgeleide kandidaten die werkzaam zijn binnen de sectoren Agro Food en Groene Ruimte, gaat uitbreiden.

Met ingang van 1 november 2014 zal Johan Grootscholten Green Career Consult gaan versterken en zich met name richten op de plantaardige sectoren van de Agribusiness, zowel nationaal als internationaal.

Johan is 49 jaar en opgegroeid als zoon van een ondernemer in de Tuinbouw. Na zijn studie aan Wageningen Universiteit (Tuinbouwplantenteelt/Bedrijfskunde) met succes te hebben afgerond, heeft Johan voor diverse bedrijven gewerkt (waaronder DLV Plant, Asepta, Certis Europe, Grodan, Lutgo en Ceradis) met veelal een focus op de Tuinbouw waarbij hij vooral bezig was met sales&marketing, peoplemanagement en met recruitment & loopbaanontwikkeling.

Johan heeft een grote passie voor de (internationale) Tuinbouw en de mensen die daarin werkzaam zijn, is resultaatgericht maar ook mensgericht. Hij vindt het een uitdaging zich voor organisaties in te zetten die deel uitmaken van de Agribusiness, mensen op hun juiste waarde te schatten en te bemiddelen naar een plek waar zij kunnen bijdragen aan het succes van een onderneming, zich verder kunnen ontwikkelen en plezier beleven aan hun werk.

Johan Grootscholten en Evert Verboom zullen zich vanaf november 2014 samen inzetten om Green Career Consult aan de markt te blijven presenteren als een professionele, betrokken en resultaatgerichte dienstverlener. De focus van de dienstverlening zal vooral liggen op het vlak van Recruitment (file-search, direct search, executive search, interim management etc.) & Loopbaanontwikkeling (outplacement, loopbaanadvies, etc.) voor organisaties en ervaren hoog opgeleide medewerkers die actief zijn binnen de Agribusiness, Food & Groene Ruimte.

Meer info via www.greencareerconsult.nl
bezoekadres: Agrobusiness Park 65 WageningenPublicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven