Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Whole Foods Market biedt bezorging binnen een uur

Whole Foods Market en Instacart lanceren een pilot voor de thuisbezorging van boodschappen binnen een uur. Consumenten kunnen daarnaast ook bestellingen doen via Instacart en hun boodschappen ophalen in een deelnemende Whole Foods winkel. 

De pilot met de ophaalpunten zal de komende maand in een aantal winkels in Austin en Boston worden uitgevoerd. Instacart bezorgt in alle 15 steden waar Whole Foods Market is gevestigd. De komende maanden zullen hier ook ophaalpunten komen. De bedrijven verwachten de komende maanden voort te bouwen op hun samenwerking en meer oplossing te creĆ«ren voor eenvoudig en gemakkelijk online boodschappen doen. 

Alle consumenten ontvangen een eerste gratis bezorging. Daarna zijn de kosten slechts $3,99 voor bezorging binnen twee uur of $5,99 voor bezorging binnen een uur. Ook is er voor $99 een jaarabonnement beschikbaar, waarmee alle bestellingen boven de $35 gratis bezorgd worden.

Bron: risnews.edgl.com
Publicatiedatum: