AGRO Merchants Group neemt Opticool over

AGRO Merchants Group heeft de overname van Opticool BV in Rotterdam afgerond. Carlos Rodriguez, Partner en President van Agro Merchants Europe: "Opticool is een familiebedrijf met sterke waarden en cultuur en heeft de focus op continue verbetering. We delen dezelfde visie en zijn zeer verheugd om Opticool toe te voegen aan ons team. Naast de voortzetting van zijn rol als Managing Director van Opticool, zal Antonio Oken zich ook inzetten voor groei in de Europese commodity markt en een rol spelen in de mondiale groei samen met onze marktleider op het gebied van fruitbehandeling in de US - Lucca Cold Storage"."We zijn er trots op deel uit te gaan maken van de AGRO Merchants familie", zegt Antonio Oken, Managing Director van Opticool. "Hun wereldwijde strategie en hun investeringsmogelijkheden geven ons de mogelijkheid om veel ideeën te imple-menteren en te ontwikkelen op een uitzonderlijke internationaal platform, zodat wij onze klanten nog beter kunnen ondersteunen."

Opticool is specialist in complete logistieke oplossingen voor de fruit sector zoals: transport, op- en overslag, fytosanitaire inspecties, ompakken, desorteren en andere value added services. Opticool heeft 19.000 m2 gekoelde opslag in de haven van Rotterdam. Het bedrijf biedt een totaal pakket aan diensten en oplossingen vanaf het moment dat goederen aankomen in de haven van Antwerpen en Rotterdam. De Opticool organisatie bestaat uit drie volledig geïntegreerde bedrijven; Freshlogistics, Freshpacking en Stevedoring. Opticool is HACCP, BRC, IFS, 360 quality en SKAL gecertificeerd, en is een officieel weegstation voor bananen. Opticool is ook een NVWA en KCB inspectie locatie en is volledig AEO gecertificeerd.

AGRO Merchants Group richt zich op het leveren van wereldwijde innovatieve ketenoplossingen voor gekoelde en bevroren producten door samen te werken met de beste familiebedrijven en het creëren van nieuwe, betrouwbare en geïntegreerde handelsnetwerken om groei van haar klanten te faciliteren. De onderneming investeert in moderne activa, toonaangevende technologieën en diensten die ervoor zorgen dat de hoogste kwaliteitsnormen in de industrie worden gewaarborgd.

www.agromerchants.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.