"Voorzitter Wim Fatels: "Je kunt ons zien als het vernieuwde SNG"

Apotheker, Eussifruit en Van der Spijk sluiten zich aan bij AGF Partners

Tholen - De AGF-groothandelaren Apotheker uit Groningen, Eussifruit uit Heerlen en Van der Spijk uit IJsselmuiden en Amsterdam hebben zich aangesloten bij AGF-Partners. Dat meldt voorzitter Wim Fatels. De groothandels Siere, Van Walderveen, Van der Lem en Rustenburg/Dutch Green waren al binnen deze club actief. De voorzitter vertelt dat er nog naar verdere uitbreiding wordt gezocht en dat er hiervoor verschillende gesprekken lopen.

AGF Partners ging op 1 januari 2011 van start uit een fusie van het inkoopgerichte SNG en het meer verkoopgerichte VAST. Inmiddels hebben alle voormalige VAST-leden de groep verlaten. "Je kunt ons zien als het vernieuwde SNG. We concentreren ons op de gezamenlijke inkoop en import. Dat werpt zijn vruchten af. We maken steeds meer gezamenlijke afspraken met steeds meer leveranciers van steeds meer producten", besluit Wim.

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.