Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rewe start leveringsservice in Bremen

De leveringsservice van de Duitse retailer Rewe wordt uitgebreid: vanaf dinsdag 22 april kunnen ook klanten in Bremen hun boodschappen thuis geleverd krijgen. Het leveringsconcept heeft veel voordelen: de gebruiker bepaalt al tijdens het bestellen wanneer hij de producten aan de huisdeur in ontvangst wil nemen, kan de producten bij aflevering direct controleren en betaalt gemakkelijk per bankafschrijving. De producten zijn daarbij even duur als de actuele prijzen in de Rewe winkels, inclusief speciale aanbiedingen. Bovendien bespaart het tijd, brandstof en het dragen van de boodschappen. Bestellen is mogelijk vanaf een aankoopbedrag van 40 euro. De leveringskosten zijn 5 euro. De eerste bestelling wordt echter gratis geleverd.

Internetklanten kunnen bij hun bestelling kiezen uit een breed assortiment van circa 9.000 artikelen. Het aanbod op www.rewe-online.de omvat het complete supermarktassortiment met groenten & fruit, zuivelproducten, diepvriesvoedsel, vlees en vleeswaren, voedingsmiddelen, dranken, drogisterijartikelen en non-food artikelen. Klanten kunnen tot 21 dagen vooruit een bestelling plaatsen.
Publicatiedatum: