Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Spanje: nieuwe bemiddelaar IMG rekent lage kosten

Eduardo Costa, een Spaanse ondernemer met veel ervaring in de glastuinbouw, begon onlangs zijn eigen AGF-bedrijf: International Med Growers (IMG). "We hebben hier zo'n dertig jaar ervaring," zegt hij "en dat moet ook, anders red je het niet in deze business."

"We worden ondersteund door een groep topproducenten en groentenverwerkende bedrijven en we hebben samenwerkingsovereenkomsten getekend met logistieke operatoren die een adequate service garanderen. We zijn niet een nieuwe handelsonderneming, maar een firma die oplossingen biedt voor retailers."

IMG wil gebruikmaken van de nieuwste technologie op het gebied van communicatie, logistiek en klantondersteuning. "We werken met mobiele apparaten en terminals met toegang tot het internet, Skype, sociale media, enz. Op deze manier blijft onze service optimaal terwijl de marges laag blijven en kunnen zowel IMG als de winkeliers hogere prijzen realiseren. Telers moeten tegenwoordig het grootste deel van de productiekosten dragen en dat met alsmaar krimpende winsten."

Het productaanbod omvat steen- en topfruit, druiven, citrus, kiwi's en zelfs allerlei soorten groenten. 






Meer informatie:
Eduardo Costa
IMG International Med Growers S.l.
T: +34 627958600
Skype: educosta.67
imgrowers@gmail.com
 
Publicatiedatum: