KAF Group één van de grootste handelsbedrijven VAE

Toenemende vraag naar AGF in Verenigde Arabische Emiraten

Door een groeiende vraag naar vershandel in de Verenigde Arabische Emiraten bereiden importeurs zich voor op een toestroom van groente en fruit vanuit de hele wereld. "De vraag naar vers is hoog en groeiende", zegt Gladess Mattar van de KAF Group, een van de grootste distributeurs van groente en fruit in de Arabische Emiraten. "We tellen hier meer dan 200 nationaliteiten. De variatie en de prijzen zijn daarom erg belangrijk." Volgens haar heeft de toenemende vraag te maken met de positie die het land in het Midden-Oosten inneemt. 


"Het is een van de belangrijkste economische centra van het Midden-Oosten", vertelt Mattar. "We zijn hub voor toerisme en regionale handel. Het land groeit snel en we trekken meer en meer buitenlanders aan." De levensstandaard is bovendien hoog. Consumenten houden er daarom gezonde eetgewoontes op na en vragen zodoende om meer verse groente en fruit. Om aan de groeiende vraag te kunnen blijven voldoen, heeft KAF een plan opgesteld om mee te kunnen ontwikkelen en te innoveren met trends in de industrie en het uitbouwen van sterke banden met handelspartners. "De vraag neemt alleen maar toe. Het is de uitdaging om het kwaliteits- en serviceniveau te behouden en uit te bouwen", aldus Mattar. 

Voor meer informatie:
Gladess Mattar
Khalid Ahmad Foudeh Group
Tel.: +971 4 3202325
Fax: +971 4 3202326
Mob: +971 50 9952991
E-mail: gladess@kafgroup-uae.com
www.kafgroup-uae.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.