Borsboom & Hamm bundelt krachten in Rotterdam

Het Barendrechtse kantoor van Borsboom & Hamm is opgegaan in het Rotterdamse kantoor. De advocaten die in Barendrecht werkzaam waren, hebben zich bij hun collega's in Rotterdam gevoegd. "Het is praktischer en efficiënter om met zijn allen onder één dak te zitten", aldus AGF-advocaat Hans Borsboom, die vervolgt "en er was behoefte ontstaan om specialisaties te gaan concentreren. Twéé vestigingen op hemelsbreed 5 kilometer afstand van elkaar is anno 2013 niet meer nodig."

Zelf is hij al sinds 2002 werkzaam op het Rotterdamse kantoor, dat zich in het zakencentrum van de stad bevindt, tegenover het Centraal Station. "Ik weet daarom uit eigen ervaring dat de verhuizing naar Rotterdam niet van invloed zal zijn op de sterke band die ons kantoor altijd heeft gehad met AGF-bedrijven die in Barendrecht zijn gevestigd en met andere AGF-bedrijven. Wij doen al 30 jaar zaken op het gebied van AGF en als er echt iets aan de hand is weet men ons altijd te vinden."

Voor meer informatie:
Borsboom & Hamm
Weena 614
3012 CN Rotterdam
T +31 (0) 10 2012939
F +31 (0) 10 2012949
hans.borsboom@borsboomhamm.nl
www.borsboomhamm.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.